VIL DU VÆRE TRENER PÅ EILURO SOMMERSKISKOLE

Eiluro Sommerskiskole søker dyktige trenere til sommerens store begivenhet. Kanskje har du en trener i deg, eller er på jakt etter en passende sommerjobb?

Med hundrevis av ivrige ungdommer sier det seg selv at det er en stor gruppe deltagere som skal håndteres på en forsvarlig måte. Ikke minst er det et uttalt mål at samtlige deltagere skal reise hjem fra Sommerskiskolen som en bedre skiløper, og med minner og venner for livet.

Her spiller trenerne en svært viktig rolle!

Vi søker unge og gamle trenerspirer, aktive utøvere med øye for trenergjerningen eller tidligere aktive utøvere med kunnskap og erfaring å dele bort.

Kunne du tenke deg å jobbe som trener på Eiluro Sommerskiskole kan du sende en kortfattet søknad til eirik@eiluro.no.

Det viktigste for oss er å samle et trenerteam som byr på seg selv, er engasjerte og ikke minst komplementerer hverandre. Det er selvfølgelig heller ingen ulempe om du har erfaring som deltager og/eller trener fra andre sommerskiskoler.

HOVEDLEDER OG ARRANGEMENTSANSVARLIG

Eirik Lund Røer er daglig leder og eier av Eiluro AS. Eirik er tidligere redaktør av magasinet SKIsport, og har flere år bak seg som hovedleder på sommerskiskoler. Eirik har Trener 4-utdannelse fra Norges Skiforbund, og over 13 års erfaring som trener i Bækkelagets Sportsklub. I dag jobber han i faghandelen Braasport og som smøresjef i Team OBOS.