BUSSTRANSPORT TIL EILURO SOMMERSKISKOLE

Eiluro setter opp egne busser til Sommerskiskolen på Dalseter begge uker. Bussene har påstigning underveis.

Påmelding gjøres samtidig som påmelding til sommerskiskolen.

Påstignings-/avstigningssted:

Sandvika (kr. 700,-)
Oslo, Njårdhallen (kr. 700,-)
Skedsmokorset (kr. 700,-)
Gardermoen (kr. 700,-)
Hamar (kr. 600,-)
Biri (kr. 550,-)
Lillehammer (kr. 500,-)

Skal du bare være med én vei, er prisen halvparten av den oppgitte.

Vi anbefaler at du har med mat og drikke på turen. Tenk deg om når du pakker, av hensyn til bussens bagasjekapasitet. De oppgitte tidene er avgangstider (formidles i forkant av sommerskiskolen), møt opp god tid i forveien. Bussen kan være forsinket. Skal du være med vår busstransport, må du melde deg på innen 1. juni. Retur fra Dalseter er 25. juni kl. 13:00.

PÅMELDING innen 1. juni. NB! Påmeldingen er bindende pga. beregning av busskapasitet. Du kan ha ulikt på/-avstigningssted. Prisen regnes da ut ift. de stedene som benyttes. Er du ikke påmeldt transporten, kan vi ikke garantere plass. Påmelding gjøres samtidig som påmelding til sommerskiskolen.

BETALING: Transporten faktureres etter påmelding, sammen med deltakeravgiften.

HOVEDLEDER OG ARRANGEMENTSANSVARLIG

Eirik Lund Røer er daglig leder og eier av Eiluro AS. Eirik er tidligere redaktør av magasinet SKIsport, og har flere år bak seg som hovedleder på sommerskiskoler. Eirik har Trener 4-utdannelse fra Norges Skiforbund, og over 13 års erfaring som trener i Bækkelagets Sportsklub. I dag jobber han i faghandelen Braasport og som smøresjef i Team OBOS.