BUSSTRANSPORT TIL EILURO SOMMERSKISKOLE

Eiluro setter opp egne busser til Sommerskiskolen på Dalseter begge uker. Bussene har påstigning underveis.

Mer informasjon kommer senere!

FJORÅRETS INFORMASJON:

Vi anbefaler at du har med mat og drikke på turen. Tenk deg om når du pakker, av hensyn til bussens bagasjekapasitet. De oppgitte tidene er avgangstider, møt opp god tid i forveien. Bussen kan være forsinket. Skal du være med vår busstransport, må du melde deg på innen 1. juni. Retur fra Dalseter er 27. juni kl. 13:00.

PÅMELDING innen 1. juni. NB! Påmeldingen er bindende pga. beregning av busskapasitet. Du kan ha ulikt på/-avstigningssted. Prisen regnes da ut ift. de stedene som benyttes. Er du ikke påmeldt transporten, kan vi ikke garantere plass. Påmeldinglink er sendt ut til alle deltakere på e-post, eller du kan benytte link du finner via våre Facebook-sider.

BETALING: Transporten faktureres i etterkant av påmeldingsfristens utløp.

Jenssen Turbusstransport er transportør.

Tid Sted Pris
13:00 Sandvika 650
13:30 Oslo, Njårdhallen 650
14:00 Skedsmokorset 650
14:15 Gardermoen 650
15:15 Hamar 560
15:45 Biri 530
16:15 Lillehammer 480

Skal du være med bare én vei, er prisen halvparten av den oppgitte.

HOVEDLEDER OG ARRANGEMENTSANSVARLIG

Eirik Lund Røer er daglig leder og eier av Eiluro AS. Eirik er tidligere redaktør av magasinet SKIsport, og har flere år bak seg som hovedleder på sommerskiskoler. Eirik har Trener 4-utdannelse fra Norges Skiforbund, og over 13 års erfaring som trener i Bækkelagets Sportsklub. I dag jobber han i faghandelen Braasport og som smøresjef i Team OBOS.